Apsis skaffar ny digital ID på Drupal framtagen av Stormfors

In Drupal, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stormfors Digitalbyrå fortsätter rikta in sig på IT- och digitalföretag som behöver stöd inom det kreativa och med martech. Nu i januari fick den, tidigare WordPress- och Drupal-fokuserade, byrån ansvaret att ta fram den nya siten för Apsis. Ett teknikföretag inom e-postutskick, marketing automation och marketing data som annars jobbar nära främst sin partner Episerver. Men ett bolag som sedan många år tillbaka även själva utvecklat och ägt olika egenutvecklade martech-lösningar (Profile Cloud), samt som äger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon