Akademibokhandeln går omnikanal med Voyado lojalitet för 2 miljoner medlemmar

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado börjar året med att berätta om ännu en storkund. Det är Akademibokhandeln som nu byter till Voyado lojalitetsprogram för att skapa en förbättrad kundupplevelse i samtliga kanaler. Sveriges största bokhandelskedja byter därmed ut ett tidigare, föråldrat lojalitetssystem som har använts framtill i januari 2019. Voyado ska dessutom användas i både fysiska butiker och i e-handeln. Akademibokhandeln har över 100 butiker och e-handel. Krav inför upphandlingen var ett mer stabilt verktyg med hög prestanda. Hela 2...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon