Akademibokhandeln går omnikanal med Voyado lojalitet för 2 miljoner medlemmar

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado börjar året med att berätta om ännu en storkund. Det är Akademibokhandeln som nu byter till Voyado lojalitetsprogram för att skapa en förbättrad kundupplevelse i samtliga kanaler.

Sveriges största bokhandelskedja byter därmed ut ett tidigare, föråldrat lojalitetssystem som har använts framtill i januari 2019. Voyado ska dessutom användas i både fysiska butiker och i e-handeln. Akademibokhandeln har över 100 butiker och e-handel. Krav inför upphandlingen var ett mer stabilt verktyg med hög prestanda. Hela 2 miljoner medlemmar finns i kundklubben Akademibokhandelns Vänner.

”- Våra kunder är det viktigaste vi har och fokus i allt vi gör. I en utvärdering där flera olika lösningar ställdes mot varandra var Voyado, från Revide, det bästa alternativet. Användarvänlighet och prestanda är de mest påtagliga fördelarna nu när vi varit igång ett par månader. Dessutom är Voyado väl anpassat för CRM- och kundklubbsarbete i detaljhandeln. Voyado innehåller helt enkelt allt och lite till som vi behöver för att skapa en optimal kunddialog.”

Säger Cecilia Helsing, Marknadschef på Akademibokhandeln. Utvecklarna på Revide ser fram emot att jobba med retailbolagets CRM som utgör en central funktion. Nu ska man se till att lösningen ligger i framkant och att det ska gå att följa kunden genom hela köpresan i såväl fysisk butik som på ehandeln.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny nordisk lojalitetslösning från Aller tar sig an Voyado och svenska Salesforce

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss