Consid bakom ny app och digital strategi för ledande elbil-laddbolaget Bee

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det nya varumärket Bee Charging Solutions lanserades tidigare i år och har på kort tid blivit ledande inom e-mobilitet. Företaget har sedan 2015 drivit omställningen genom att utveckla tjänster och laddlösningar anpassade för den svenska marknaden. Stort fokus har legat på utveckling av egna digitala lösningar och gränssnitt och nu lanserar Bee sin nya app Bee Charging som är byggd efter elbilsförarens behov. " - Vi ser fram emot att ta fram nya funktioner som gör...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon