Consid bakom ny app och digital strategi för ledande elbil-laddbolaget Bee

In Android, Hubspot, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det nya varumärket Bee Charging Solutions lanserades tidigare i år och har på kort tid blivit ledande inom e-mobilitet. Företaget har sedan 2015 drivit omställningen genom att utveckla tjänster och laddlösningar anpassade för den svenska marknaden. Stort fokus har legat på utveckling av egna digitala lösningar och gränssnitt och nu lanserar Bee sin nya app Bee Charging som är byggd efter elbilsförarens behov.

” – Vi ser fram emot att ta fram nya funktioner som gör livet enklare för elbilsförare.”

Säger Jessica Stålnacke, ansvarig UX-lead på Consid. Den nya appen är en uppdatering av den befintliga appen Bee Charging på AppStore och Google Play. Nyheter är kontohantering, start och stopp av laddning samt betalning. Förutom dessa funktioner har även gränssnitt och användarupplevelse uppdaterats.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunwebb med miljon besökare bygger om, snabbhet och AI i fokus

Appen har tagits fram tillsammans med konsultbolaget Consid som har ansvarat för UX och frontend-utveckling samt digitalbyrån Odd Hill som har stått för utvecklingen av backend. Även ett flertal av Bees kunder och andra elbilsförare har deltagit som betatestare och kommit med värdefull input.

Bee.se är en WordPress CMS användare med webbshop och MailChimp samt HubSpot MA support.