TUI överger publiceringssystem och e-handel för headless

In Contentful, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Contentful headless och decoupled har en ny primär referens i Sverige. När nyligen Topp 100 Webb-prisbelönta researrangören TUI ser över sina gamla, CMS- och SAP hybris e-handelsmiljöer blev Contentful en ny viktig leverantör. TUI Nordic berättar i ett helt nytt case att de sedan förra året jobbat med att ta fram en omfattande: “Speed-oriented micro-service architecture.” Med målet att kraftigt öka bolagets egna utvecklingshastighet och time to market, öka egna produktiviteten och sänka de löpande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon