Dazy Digital, Chiffer och Devcore bakom nya Boliden.com

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Omdöpta Vektor Grafik har blivit modernare och mer internationella Dazy Digital och samtidigt släppt nytt för kunden Boliden på Boliden.com. Men det är inte Wordpress men ett Episerver-projekt denna gång, framtaget i samarbete med contentbyrån Chiffer och Episerver-byrån Devcore. Bolidens besökare hade tidigare uttryckt att de var svårt att hitta på webbplatsen. För att veta hur vi skulle guida dem bäst, började Dazy projektet med en förstudie kring navigering och design. Dazy Digital fick därefter ansvara för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon