Dazy Digital, Chiffer och Devcore bakom nya Boliden.com

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Omdöpta Vektor Grafik har blivit modernare och mer internationella Dazy Digital och samtidigt släppt nytt för kunden Boliden på Boliden.com. Men det är inte WordPress men ett Episerver-projekt denna gång, framtaget i samarbete med contentbyrån Chiffer och Episerver-byrån Devcore.

Bolidens besökare hade tidigare uttryckt att de var svårt att hitta på webbplatsen. För att veta hur vi skulle guida dem bäst, började Dazy projektet med en förstudie kring navigering och design.

Dazy Digital fick därefter ansvara för all koncept och design. De berättar i en casebeskrivning att de inledde arbetet med hjälp av wireframes och layoutprototyper för att få fram den nya designen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fasticon bygger om för ökad CTA och SEO-scoring

Boliden är ett högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som ska garantera samhällets tillgång till bas- och ädelmetaller genom brytning, produktion och leverans. Boliden arbetar för en hållbar utveckling och ska tillhöra de främsta inom utveckling, produktivitet och ansvarstagande inom sin bransch.

Sublime hade tidigare uppdraget, en uppgift de belönades med 2011 och som levde i sex år. Även då på Episerver.

Dazy Digital har även fått in Bergus Medical, ILT Inläsningstjänst, Fortum Värme och Svensk Mäklarstatistik på kundlistan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Boliden, LKAB, ABB, Epiroc och Sandviks nya initiativ väljer WordPress