Self service, CRM-integration och ökad konvertering på nya Frisor.se av Sublime

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Även klassiska leverantören Sublime har börjat erbjuda annat än huvudvalet Episerver till sina nya kunder. I ett av de senaste casen, frisor.se för Frisörföretagarna rekommenderades Umbraco CMS. Sublime är sedan ett år tillbaka ny samarbetspartner för utveckling av de digitala kanalerna: Ett extranät som används för medlemsservice Webbplatsen frisor.se, som riktar sig till potentiella medlemmar, beslutsfattare och allmänhet Frisorlicens.se, där huvudmålgruppen är frisörer som är intresserade av att bli licensierade Den nya lösningen från 2017 gäller för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon