Dometic väljer Sitecore framför Episerver, handlar upp ny leverantör och nytt PIM/DAM

In CXM, DAM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: I ett 13 miljoners projekt har Dometic Group just handlat upp sin omfattande, nya digitala plattform. Den ska användas när flera webbplatser integreras till en enda, global lösning. Den nya plattformen består framförallt av Sitecore 8, inRiver och Qbank. Consid ska ha valts ut som exklusiv partner att realisera Dometic Groups nya digitala strategi globalt.

Och Happy F&B uppdaterar MKSE.com om att de stod för design och koncept.

Dometic siktar på att bli marknadsledande i sin bransch även vad gäller digital kommunikation och exponering av sina varumärken. Tidigare har varje region och varumärke haft en egen webbplats, men nu ska allting slås samman.

”– Vi har nu påbörjat även vår digitala transformation och under parollen Digital First står vi inför en spännande resa de närmaste åren. Efter lanseringen 28 november av nya dometic.com har Consid fått förtroendet att sköta den löpande förvaltningen av hela digitala plattformen.”

Säger Peter Kjellberg, Chief Marketing Officer på Dometic. 

0st
länder säljs Dometics produkter i

Dometic Group är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Klimatsystem, Hygien & Sanitet och Mat & Dryck. Dometic har verksamhet över alla kontinenter och erbjuder produkter i över 100 länder.

Dometic.com är bland de första nya webbarna ut, den har har legat på Consids nyframtagna Sitecore sedan i början av december, Dometic var innan dess, och under de senaste två decennierna, Episerver användare i regi av Evry. De är fortfarande ett offentligt case för leverantören.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande e-handel inom jakt släpps av NoA Ignite

Leave a Comment