Drupal, WordPress och Joomla! i tävling mot varandra

In Drupal, Gratis, Joomla, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Varför ska det vara så svårt att utse ett open source CMS bättre än de andra? SxSW i gjorde ett försök med "The Ultimate Showdown of Content Management System Destiny". Drupal, Wordpress och Joomla! ställdes mot varandra. CMS:en representerades av Matt Mullenweg, Legen representerades av Steve Fisher (Joomla!), Colleen Carroll (Drupal), och Wordpressgrundaren Matt Mullenweg (WordPress). De fick tävlingsinstruktioner av George DeMet från Palantir.net. Utmaningen var att bygga en ledarskapssajt, instruktionerna (välskrivna) fick de 100 timmar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag förstår inte varför det envisas att med tre helt hopplöst inkompetenta CMS ska hamna i rampljuset om och om igen. Varför tas inte ett mer kapabelt system som exempelvis Silverstripe eller MODx upp?

  2. Jag förstår inte varför det envisas att med tre helt hopplöst inkompetenta CMS ska hamna i rampljuset om och om igen. Varför tas inte ett mer kapabelt system som exempelvis Silverstripe eller MODx upp?

Leave a Comment