content management, Drupal 7, jämförelse, joomla, Palantir.net, SxSW, Wordpress Drupal, Gratis, Joomla, Nyheter, Open source PHP, Wordpress

Drupal, WordPress och Joomla! i tävling mot varandra

In Drupal, Gratis, Joomla, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Varför ska det vara så svårt att utse ett open source CMS bättre än de andra? SxSW i gjorde ett försök med "The Ultimate Showdown of Content Management System Destiny". Drupal, Wordpress och Joomla! ställdes mot varandra. CMS:en representerades av Matt Mullenweg, Legen representerades av Steve Fisher (Joomla!), Colleen Carroll (Drupal), och Wordpressgrundaren Matt Mullenweg (WordPress). De fick tävlingsinstruktioner av George DeMet från Palantir.net. Utmaningen var att bygga en ledarskapssajt, instruktionerna (välskrivna) fick de 100 timmar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag förstår inte varför det envisas att med tre helt hopplöst inkompetenta CMS ska hamna i rampljuset om och om igen. Varför tas inte ett mer kapabelt system som exempelvis Silverstripe eller MODx upp?

  2. Jag förstår inte varför det envisas att med tre helt hopplöst inkompetenta CMS ska hamna i rampljuset om och om igen. Varför tas inte ett mer kapabelt system som exempelvis Silverstripe eller MODx upp?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.