Drupalträff i Stockholm med översättningar och Drupalsverige.se

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu på lördag arrangeras en Drupalträff i Stockholm . Agendan ser ut som följer: Diskussioner och praktiskt arbete på den nya sajten Drupalsverige.se Jobb med översättningar för Drupal 7 Föreläsningar av Isabell Schulz och Morten.dk Mer information finns här samt här hälsar Johan Falk.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tack för utrymmet Martin! Alla vi Drupal-användare i Sverige uppskattar det! Det blev en bra träff här i NodeOnes lokaler och mycket uträttades som är till nytta för alla som använder Drupal i Sverige och på svenska. Nästa möte annonseras på http://www.drupalsverige.se

Leave a Comment