Ellos.se e-handel bommas en dag för plattformsbyte

In E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ellos tar till ett märkligt och framförallt dyrt trick då de ska släppa nya Ellos.se under fredagen. Istället för en smidig förflyttning mellan ny och gammal design, samt plattform, har en splash-sida satts upp. Den har legat där under större delen av för-, eftermiddagen och kvällen. En sida som står i vägen för produktkatalog och varukorg. Det innebär att ingen e-handel är möjlig på Ellos.se under migreringen. Något som måste kosta e-handelsbolaget stora summor.Accenture Brightstep har tidigare ansvarat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment