Episerver blir mer småländska, ny partner rekryterar i Stockholm

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

PdB, "IT på småländska", är senaste Episerver-partner in. Tre personer med Episerver kunskap har rekryterats till Stockholm och nu berättar konsulten att man ska certifiera flera egna .NET utvecklare för att nå Premium status.En projektledare, en systemarkitekt och en börjar på det nya Episerver-kontoret i Stockholm. Totalt är man 70 anställda på PdB. Men på kundlistan finns inte många Episerver-kunder ännu. Där återfinns Svenska Hem (ligger på Umbraco e-handel (!)), Baby Björn (ligger på WooCommerce), Dekra (Dekra.se är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment