E-handeln försenades två år, drev Dea Axelssons i konkurs

In E-handel, Egenskap, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

För 2,5 år sedan skulle modekedjan Dea Axelssons med 30 butiker satsa på e-handel. Men det började inte bra med en minst sagt brokig domänstrategi.Tidigare fanns enbart en mindre Sitoo CMS installation att bygga på, som tydligen inte ägarna ansåg skalade efter beslut fattades 2014 att nya e-handelsprodukter köpas in. Före detta VDn Magnus Ohlsson trodde 2014 att e-handel skulle komma redan sista kvartalet samma år. Ett e-handelsprojekt ska även pågått under 2015/2016, men nu begärs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment