Floppig start för Tele2 i App Store

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tele2 har gjort entré i iPhone App Store, deras app Mitt Tele2 0.91 (0.9 kom för några veckor sedan) för att kolla saldo, räkningar och några fler saker finns nu ute och ligger bra till i nedladdningslistorna. Men premiären för operatören i App Store vart inte smärtfri, en klar majoritet av Tele2-kunderna är mycket kritiska till appen som både sägs vara dåligt uppbyggt  och kraschar ofta. Det är osäkert vilka som står bakom Object-c kodandet.    ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.