Folksam väljer SDL Customer Experience före Adobe, Sitecore och EPiServer

In CXM, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Pia Pettersson berättar att SDL Tridions team i Norden just skrivit på ett avtal med Folksam. SDLs omfattande Customer Experience Cloud Management .NET lösning ska fallit försäkringsjätten i smaken. SDL vann efter en utdragen upphandling över konkurrenter som Adobe, EPiServer och Sitecore, enligt det vinnande företaget själva. Folksam valde i mars 2014 även att starta ett nytt intranätprojekt, där tre tidigare nät slås samman. Där låg EPiServer bra till på grund av att dotterbolagen körde EPiServer. Försäkringsjätten har under 00-talet... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En förtydligan: SDL’s CXM portfölj stödjer både .NET and Java baserade webbarkitekturer. Detta baserat på SDL’s frikopplade arkitektur vilket inte begränsar val av plattform.

  2. Nja, man kör inte själva SDL Tridion CMS på Java. Den kör alltid på .NET. Det är själva sajten som sådan som kan köras på valfri teknologi, som Java & .NET. Det som skiljer SDL Tridion ifrån många andra CMS är att arkitekturen är det är en tydlig uppdelning mellan själva CMS systemet och sajterna som den hanterar. Martin Fowler kallar detta ’Two-Stack CMS’: http://martinfowler.com/articles/two-stack-cms/

Leave a Comment