PROPS projektmetodik finns inte längre

In Metodik, Nyheter, RUP Vattenfall, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det är oftast den inom företaget utövade metodiken som nämns, snarare än metodikens verkliga namn. Därför är det få som känner till att för 4-5 år sedan döpte grundarna Semcom om PROPS (Projektet för projektstyrning) till XLPM, Excellence in Project Management. Metodiken PROPS är främst känt från alla projekt inom telekombolaget Ericsson. Där utvecklades metodiken och har löpande använts sedan 1989. Den är även fortfarande i bruk för ett otal projekt. Även Sveriges Radio använder metodiken tillsammans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mycket slitstarkt koncept, glad att ha tillfört bitar av det.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.