Första digitala byråerna som flyttar in i svenska WeWork

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När Epicenter och SUP46 slog upp portarna för 3-4 år sedan flyttade en hel del svenska 5-20 man stora byråer in i de mer innovativt fokuserade kontorshotellen i city.

De fann fördelar med att dela lokal med alla Sveriges största uppdragsgivare som hade pågående labb, projekt och innovationshörnor i hotellen. Med högsta ledning på plats då och då. Dessutom var det en aktiv event- och meetup kultur på Epicenter och snarlika hotell.

Nu kommer nästa våg då WeWork tar sig till Sverige och flyttar in i Acandos gamla hus. En av de första byråerna som flyttar in i ”Urban Escape” är Episerver-aktiva Cloud Nine. Med 56 anställda och en omsättning runt 45 Mkr. De har tidigare haft egna lokaler på Linnegatan 89E i Garnisonen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya "Åhléns 2.0" på väg, headless och CRO-baserad optimisering bakom nysatsningen

De skriver:

”För Cloud Nine blir flytten en nystart. Att bli en del av delningskulturen, ligger inte bara i varje modernt företags intresse, utan visar också att Cloud Nine är beredda att leda vägen inom innovativa områden.”

De hoppas även kunna utnyttja WeWorks internationella kontor för att möta sina kunder i ”samma lokaler” i olika länder.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sex år senare integreras Acne fullt in i "New Deloitte Digital"
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss