Fucking Fantastic Work världens näst största Drupal leverantör

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Fucking Fantastic Work, Friends From Work (domänen inte öppen ännu) eller Fast Forward är det nya, "Drupal-aktiga" namnet på världens kanske just nu näst största Drupal-koncern. Ett initiativ från Intellecta där Propeople, Bysted och Blink Reaction slås samman.I en intervju med Beaconomist berättar entusiastiske koncernchefen Yann Blandy att WordPress inte lika bra för komplexa lösningar som Drupal samt att Drupal och open source är ett "annat läger" än det Sharepoint, EPiServer och Adobe representerar. Det ska enligt Yann...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Som Food For Work eller? Stoopid @intellecta drupal n00bz FTW!

Leave a Comment