AKQA tar Volvo globala uppdraget, öppnar i Göteborg

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Adobe AEM-favoritpartnern AKQA har sedan några veckor tillbaka anställt för fullt i Göteborg. Det fick branschen att spekulera i huruvida R/GA och de andra byråerna från det 2 år gamla Volvo-samarbetet (Havas och Publicis Digitas/LBi - som numera även äger Sapient) låg pyrt till.Och det gjorde de. Timo Paulsson, ansvarig för digitala medier på Volvo, har tagit in London-byrån som sysselsätter 1600 personer och grundades av blott 21-årige Ajaz Ahmed 1994. AKQA har länge varit en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment