Episerver till frontalattack mot Sitecore, erbjuder gratis migrering

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver sjösätter en FUD-kampanj från USA under torsdagen. De går till direkt angrepp mot Sitecore och kallar den konkurrerade produkten "notoriskt svår att underhålla" samt "ännu svårare att flytta ifrån". Därför erbjuder man numera en migreringstjänst från Sitecore .NET stack och moln till Episerver .NET stack och moln ska vara så smidig att de inte tar betalt förens Episerver-lösningen gått live. Tidigare har det varit tabu att namnge konkurrenter i sin marknadsföring, men nu lämnar Episerver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon