Great Works släpper Spritmuseum.se på responsive design WordPress

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Great Works är klara med Spritmuseum.se på en responsive design WordPress 3 CMS. Djurgårdsmuseet öppnar inte förens imorgon, men sajten släpps nu. Museet hette tidigare Vin & Sprithistoriska Museet. Det blev ett eget, adaptive 960.gs tema med mycket bildmaterial, ett kul ikonval i carousel'en, "vändbara bilder" via jQuery, en fixerad toppmeny. En modern och front-endmässigt mycket trevlig release av Samsungs nya nordiska byrå. Ännu en grej att fira för Absolut-huskonsulten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.