Greta Thunberg skaffar ny app av PwC Experience Consulting

In Nyheter, Android, iPhone by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: PwC berättar idag de inom egna service-design och UX-affärsområdet Experience Consulting har utvecklat en ny app för digital klimatstrejk till Fridays For Future, rörelsen som startades av Greta Thunberg. Detta mitt i "naturens återhämtning". Men projektet ska även stödja så att arbetet kan fortsätta under Covid-19. Tack vare appen kan de som vill strejka nu både gå i skolan som vanligt och samtidigt utöva sina demokratiska rättigheter genom att strejka digitalt. " - Nu när folk...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon