Hide-a-lite live på eNOVA

In Microsoft .NET, Nyheter, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Ny kund på eNOVA är Hide-a-lite, tipsar Jonas Åkermark. Hide-a-lite erbjuder belysning för alla typer av hem. Sajten erbjuder gedigna produktsidor med spec., bilder, dokument och relaterade produkter. Samtidigt har en ny version av Wipcore eNOVA släppts. Nyheterna är: Förbättrad produktfiltrering, SEO, prisliste-hantering och sökfunktionalitet Automatiserad funktionalitet för att stödja personuppgiftslagen, PUL Integration mot Klarna checkout Uppgraderat API mot APSIS nyhetsbrev...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det var vi på Wipcore som implementerade lösningen

Leave a Comment