Prima Travel, Scandorama och Ölvemarks live på responsive rese-CMS

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Rese-CMS/webbkonsulten Travelize är klara med mobila responsive design lösningar för kunderna Scandorama och Ölvemarks Holiday. Lösningen är byggd på Travelize eget boknings- och publiceringssystem. Ölvemarks Holiday AB och Scandorama AB arrangerar bussresor och kombinerade flyg- och bussresor ut i Europa. Tillsammans har företagen cirka 50 000 resenärer och omsätter ungefär 300 miljoner kronor. Men de vart inte först ut i resebranschen med ”responsiv webb”. Prima Travel AB, som arrangerar vandrings- och cykelresor tog tillsammans fram...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment