Hyresgästföreningen väljer EPiServer framför Drupal och SharePoint

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hyresgästföreningen har efter äventyr på Drupal under 2013 och en SharePoint 2010 som togs in för fem år sedan tröttnat. Efter en större upphandling har föreningen istället valt att satsa fullt ut på EPiServer 7.5. Koncept och design ska utformas av Doberman och teknik implementeras av nya partnern nearU. Därmed åker Sharepoint-implementatören Precio Systemutveckling ut. Projektet kommer att pågå en bit in på 2015. Anna Grevlind, Chef digitala kanaler på Hyresgästföreningen, var ansvarig för det nya plattforms- och designvalet.Hyresgästföreningen använde innan SharePoint en produkt som hette...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment