If… byter ut SharePoint mot EPiServer efter bara några år

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

If Skadeförsäkring har tröttnat på den SharePoint 14.0 upprättning som fortfarande får driftsätta viktiga externwebben If.se. Den åker nu ut till förmån för en .NET-kollega i EPiServer, vad MKSE.com erfar. Försäkringsbolaget ska vara långt gånget i utredningar och proof-of-concept kring hur den befintliga Sharepointlösningen för externwebben kan ersättas med främst EPiServer. If är mångårig SharePoint-användare så däremot väntas intranät, kundportaler och andra internportaler på SharePoint 2007 och nyare verioner av systemet få leva kvar. Det gäller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment