JABO väljer Optimizely och CGI i nytt DX och e-handelsprojekt

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska CGI berättar att de fick uppdraget av exteriörproduktleverantören JABO att ta fram en ny Optimizely DXP och Optimizely Commerce med tillhörande CMS och headlesstruktur. JABO kallar sig ledande inom utomhusprodukter för nordiska konsumenters utemiljöer, med fokus på design. Fokus var bl a att  göra hanteringen och uppdateringen av produkter, information och bilder enklare och effektivare för verksamheten. Uppdraget ska även innefattat att designa webbplatsen, anpassa de grafiska delarna av webben samt utveckla hela lösningen för ett optimalt kundflöde och en responsiv kundupplevelse.

0 Mkr
omsätter bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Lösningen ska vara byggd för att skala. Om JABO expanderar till nya marknader är det enkelt att öppna upp en närvaro oavsett valuta och språk. JABO ska också med det nya systemet ha möjligheten att öppna upp för e-handel direkt via webbplatsen vid behov.

Webbplatsen ska ha lanserats på sex månader. Efter lanseringen ska CGI även vunnit uppdraget att förvalta och underhålla de svenska och danska sajterna för JABO.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely släpper ett eget "operativsystem"