Knepiga CMS-termer #19: 960 Grid System

In Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

960 Grid System (960.gs) av Nathan Smith är framtaget för att stödja webbutveckling genom ett ramverk för ofta använda dimensioner. 960 Grid System bygger på en sidbredd om 960 pixlar. 960.gs (samt alla andra CSS framework) skapades ursprungligen för att snabba upp prototypframtagning genom att  skära ned på repetitiva och trista uppgifter. Men ramverket används även ofta som en grund inom projekt med webbdesign. 960.gs ger den blivande sajten ett strukturerat och stabilt fundament att bygga...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Knepiga CMS-termer #19: 960 Grid System | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment