Knepiga CMS-termer #9 – Continuous integration

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Continuous integration är en praxis som går ut på att frekvent och verifierat, för att snabbt kunna identifiera eventuella fel, integrera sitt arbete i t ex produktionsmiljö. Åtminstone dagligen. Integrationen ska ske med automatiskt bygge och ska inkludera test. Större CMS-projekt på de större plattformarna tillämpar redan, eller går mot continuous integration. Dessa dagar talas det även Continuous deployment som är en mer pragmatisk metod. Den kan innehålla continuous integration server (Continuous integration), source control commit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.