Kundresan börjar med en semesterdröm, Hyatt satsar på Adobe Experience

In Adobe AEM, iPhone, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech berättar att de är klara med utrullningen av Hyatts omfattande nya Adobe AEM lösning. Lösningen, som är en del av hotellkedjans satsning på hela Adobe Marketing Cloud, har även försetts med Adobe Target personalisering och A/B-test, Creative Cloud kopplingar och Adobe Analytics. "Kundresan för oss börjar så fort en resenär börjar drömma om semester. Därefter börjar processen med att efterforska och boka det perfekta boendet" Säger Ellen Lee, VP Global Digital hos Hyatt. Valtech ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon