Curamando öppnar nytt kontor, anställer från största kunden

In Analys / Statistik, CRM Customer Relationship Management, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Curamandos framfart med ett anpassat teamerbjudande inom SEO, CRO, analys och SEM för bland annat svenska marknadsavdelningar fortsätter. Bolaget sysselsätter nu 108 anställda på kort tid och väljer att öppna ett andra kontor i Göteborg. Dit rekryteras kunden Tele2s tidigare digitalchef.

Joakim Jensen själv säger att:

”– I min tidigare roll på Tele2 så var jag kund till Curamando, som jag anser tillhöra Europas absoluta toppskikt gällande digital förändringsledning och sälj- och marknadsföring på nätet. Efter Curamandos explosionsartade tillväxt under 2017 så känns det fantastiskt att få vara med på den fortsatta resan. En av mina första utmaningar är att lösa vårt direkta behov av att rekrytera ett tiotal medarbetare till Göteborgskontoret.”

Curamando definierar sina tjänster som att ”bistå i att underlätta för kunderna i omställningen till den digitala marknaden”. Bolaget bildades 2012 och har en omsättning på drygt 100 miljoner kronor (bolagets uppgifter för förra året).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årets svenska martech-byrå, otippad vinnare. NoA och ARC kammar noll