Avensia ökar med 57%, låglönesatsning i Filippinerna

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under senaste kvartalet växte Avensias omsättning med hela 57 procent till 52,8 Mkr, för helåret växte omsättningen därmed med 38 % till 168,1 Mkr. Intäktsökningen ska främst bero på ökade volymer som drivits på av en kraftig rekrytering under sommaren 2017. Antalet medarbetare har under året ökat till 141 (86), en ökning med 68 %. Fler kontor än förra veckans omtalade USA etablering har även öppnats upp. Avensia PHP AB har nyligen registrerats i syfte att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon