Lush.com väljer Drupal e-handel, ökar omsättningen med 50%

In Check out/Kassasystem, Drupal, E-handel, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lush, med svenska enheten och e-handeln se.lush.com är nylanserad på en Drupal-lösning frantageb av Intellecta (numera stiliserat som "ICTA") och deras danska Drupal-bolag FFW. Det ska röra sig om en väl skalbar e-handelsplattform baseras på öppen källkodsprodukten som nu ska rullas ut på hela 100 marknader. Målet med e-handeln var att den skulle kunna inspirera och ge samma upplevelse till den lojala målgrupp som bolagets fysiska butiker har över hela världen. Det är en e-handelslösning som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon