Max Hamburgare rundar kvickt regeringskravet på bordsservering, lanserar Web Ordering

In Microsoft .NET, Cloud / Förvaltning, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Max Hamburgare fick agera snabbt för att följa regeringens krav. De valde hastigt nu i veckan att eskalera det interna projektet för ”Web ordering”, att låta gäster kunna beställa hamburgare online via en ny, integrerbar delsajt. Den ursprungliga tanken var tydligen att tjänsten först skulle rullas ut i början av 2021, men det rådande Corona virusläget och restaurangrestriktionerna gör att Max fick tänka om och släppa den nya tjänsten redan idag (!).

Ändå enormt agilt och rappt agerat. Samt antagligen väl ”scopat” sett till innehåll.

Vi har mer på samma ämne:  Max Burgers lutar åt att köpa in fler Wiibots

Projeket prioriterades efter regeringens beslut om att enbart tillåta bordsservering i alla svenska restauranger, från och med den 24:e mars. Svenska företaget Future Ordering med grundare och VD Andreas Stormvinge är leverantör bakom hela Max nya självbetäningskoncept. App, Web och kiosk. Konsultfirman Avaco med en anställd berättar att de varit med och drivit projektet ur beställarperspektiv. Allt återfinns på nya Max.se-sajten order.max.se skriven i bl a AngularJS på Azure och med CloudFlare CDN.

Max Hamburgerrestauranger har redan en beställningstjänst med ett fullt flöde från app med positionering till menu, tidsestimering och slutförande via betalkortsbetalning eller Paypal. Samma som gällt sedan starten 2015, även där en imponerande framförhållning jämfört med konkurrenterna.