Den nya elektriska Porschen ska främst säljas genom e-handel

In Nyheter, E-handel, Java, Microsoft .NET, Omnikanal, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Från och med idag går det att köpa en egen Porsche Taycan 4S elbil online, utan att passera demogolvet hos en eventuellt virusinfekterad Porsche-återförsäljare. Det är BerntzonBylund som tillsammans med Knowit släppt den helt nya Porsche-ehandeln. Porsche Stockholm har startat en onlineshop för Porsche Taycan i samband med lanseringen av den elektriska sportbilen. Huvudmålgruppen för Taycan har såväl vana som intresse att handla bil på detta sätt, menar Porsche Sverige. Hela köpet inklusive hemleverans går att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon