Cole Haan firar 90 år, lanserar ny Salesforce Commerce Cloud e-handel

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Sko, kläd och accessoarsvarumärket Cole Haan är ett av alla, numera otaliga, fashion retail-varumärken som satsat på en vanilla-installation av Salesforce Commerce Cloud på sistone.

Colehaan.com kör även mer av en standardinstallation med de tidiga Demandware e-handelsmallarna och ramverken samt använder mer klassiska funktionella tillägg som rabatt hero-yta, feta menyer, målgruppsingångar man/kvinna, medlemssektion i header och content-löp med inspirerade sektioner som följs av inlänkade produktlistningar. Det finns även quickshop lightbox-länkar att öppna upp vid produktlistningarna. Något som annars verkar vara på väg bort, försvann t ex från Clas Ohlsons clasohlson.com (på SAP hybris) för ett tag sedan.

Vi har mer på samma ämne:  Rituals introducerar Salesforce e-handel med gratis och personaliserade te-sorter, handmassage och produktprover, ökar med 80%

Klädmärket Cole Haan grundades redan 1928 i Chicago. Företaget köptes av Apax Partners Worldwide LLP för 570 miljoner dollar 2012. Säljare var Nike, Inc. Cole Haan har sitt designcenter i New York City. Jack A. Boys är nuvarande VD.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.