alesforce Commerce Cloud, brand store, Converse, Converse.com, Marc Beinoff E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud

Converse bygger digital brand store för Skandinavien på Salesforce Commerce

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Converse bygger vidare på en större egen brand-store och har anpassat egna Salesforce Commerce Cloud installationen Converse.com för flera Skandinaviska marknader. De nya finska och danska sajterna och e-handeln för skomärket har nyligen rullats ut i uppdaterade versioner.

Converse.com för Skandinavien satsar på ett mer klassiskt startside-löp med produktfokuserade, inspirerande hero-ytor och sedan direkt en produktlistning med t ex färgval exponerade direkt på startsidan. Produktsidorna har försetts med klassiska Demandware shopvalmöjligheter listade till vänster på varje sida. Betalsystem som stöds vid checkout är Paypal och lokala kreditkort. För både Danmark och Finland används Euro som valuta.

Vi har mer på samma ämne:  Playmobil bygger brand-store med egen Salesforce e-handel till jul

Converse har varit referenskund till Salesforce ända sedan 2012 och har figurerat på Dreamforce-scen tillsammans med Marc Beinoff under den tiden.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.