ECCO ser förändrad roll för butikspersonal, bygger Endless Aisle app med Salesforce

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är Sitecore illa ute hos skokunden ECCO? I USA har ECCO lanserat Salesforce Commerce Cloud Endless Aisle appen, som förser fysiska ECCO-butikers säljpersonal med möjligheten att när som helst utöka fysiska sortimentet med online. Beställaren Dana Schwartz, Director of Marketing & eCommerce, ECCO USA ska vara nöjd med införandet i 26 olika butiker och säger att: " - Enorma förändringar sker i rollen som butiksanställd och det är en möjlighet för oss att möta kundbehov genom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon