NCS Colour väljer WooCommerce och Dynamics 365 Business Central från BrightCom

In E-handel, ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NCS Colour står bakom NCS-systemet som bygger på hur en person upplever färger visuellt. Med hjälp av systemet ska det vara möjligt att beskriva mer än till 10 miljoner färger. NCS-systemet är även en global standard för att definiera, kvalitetssäkra och kommunicera färg mellan olika intressenter. NCS Colour har för sina produkter nu valt att implementera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central från BrightCom. För all kommunikation med färger mellan exempelvis designer och tillverkare, till grossister och slutkund. NCS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon