Nintendo.se nysläpps i samband med Switch av ny byrå, så tänkte de

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nintendo och svenska representanten sedan starten på 80-talet, Bergsala, har ett mycket viktigt kvartal framför sig med lanseringen av den nytänkande konsollen Switch som krävde sin nya digitala identitet. Nyligen gick de ut i en upphandling med det prestigefyllda ansvaret att ta fram nya Nintendo.se Detta i samband med att samtliga av de Skandinaviska webbplatserna skulle göras om. Webbyrån med det självförklarande, och inte så ödmjuka, namnet Joomlaproffs i Göteborg hör av sig och berättar att de vann uppdraget....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.