NoA köper upp svenska Salesforce-bolaget Axenon med kontor över hela Norden

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nästan som i synk svarar NoAARC och tidigare medarbetaren Eivind Roald och Co.’s (numera på ARC-ägarbolaget QNTM) UX/innovations-förvärv som också ägde rum idag. Det gäller avrunda i juni månad så man kan ta sommar. NoA köper upp inom Salesforce-kompetens istället för innovation.

Axenon i Stockholm är ett konsultföretag som helt fokuserar på den marknadsledande plattformen Salesforce, och framförallt CRM-delen Salesforce Service Cloud. Köpeskillingen är okänd. MKSE.com skrev om Axenon tidigare i år då de vann Toyoto Kinto på Salesforce. Andra kunder ska vara Hemnet, Anicura, Golfstar och Flygbussarna.

Axenon ska vunnit ”Årets bästa partner” två år i rad. Ofta som förvaltande partner samt som sätter upp de initiala CRM-projekten (läs mer nedan). Men inte för de större användarna som vi skrivit om som nyligen anslutna till Salesforces 360-erbjudande samt som tagit in tvåsiffriga team på löpande basis under senare år. Det syns i omsättningen. Axenon AB har funnits i hela 9 år och omsatte 2019 blott 11 Mkr, med en vinst om förvisso 21,3%. Upp från ett nollresultat året innan. Senaste verksamhetsårets ännu ej publicerade omsättning ska vara bättre, 21,3 Mkr samt en vinst om 7,1 Mkr. Sektorfokus är främstDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Canon investerar i Optimizely, Tealium och Salesforce, undviker överlappning


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon