ARC handlar upp designbyrå, når 700 Mkr i omsättning

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ARC tillkännager idag ett av de förvärv de pratat om löpande ska ske under 2021. Enligt uppgift har intresset från andra ”powerhouses” inom kommunikation varit så pass omfattande att slutförhandlingarnanågra aktuella förvärv dragit ut på tiden.

Eivind Roald, vd på QNTM (ägare ARC), har sagt att flera av de bolag som de för diskussioner med har orealistiska förväntningar på prislappen. Förväntningar har drivits upp av bolagspriserna i USA samt de ännu mer astronomiska börsvärdetingarna av bolagen. Det senaste halvåret har QNTM och ARC fört diskussioner med ett fyrtiotal bolag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Äleven går ihop med Mirovia, bildar börsaktuella Lyvia

Men innovationsbyrån Above är numera en del av ARC, det tillkännages offentligt idag. Above ska bli en pusselbit i ARCs framtida, mer integrerade tjänsteerbjudande menar båda aktörerna. Byrån grundades så sent som 2017 av designchefen Oscar Karlsson och Filip Sauer, båda med en bakgrund i Howl Design. Above har redan hela 80 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, San Francisco och Shenzhen.

Above jobbar främst inomDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon