Nya myndigheten satsar fullt på EPiServer med KnowIT

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

KnowIT har en ny offentlig sektor referens på EPiServer 7.5 i nya bekantskapen Rekryteringsmyndigheten. Den 1 januari 2011 bytte Pliktverket namn till Rekryteringsmyndigheten. I Karlstad finns myndighetens ledning, administration och central produktion. Avdelningar för urvalstest finns även i Stockholm, Göteborg och Kristianstad. Webbplatsen lanserades nyligen på EPiServer CMS och innehåller utfällningsbar vänstermeny, toppmatad sök samt fet footer. KnowIT har jobbat med Pliktverket sedan tidigare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment