Oracle tar över som bästa Digital Experience Platform, Adobes brist på molnstöd och e-handel puttar dem långt ned

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har tagit en första större smäll i ett Forrester Wave eller Gartner Magic Quadrant sammanhang. I senaste Forrester Digital Experience Platforms som just släpptes, skriven av Mark Grannan, Ted Schadler, Stephen Powers och Sara Sjoblom, blev de omsprugna av storkonkurrenten Oracle. Oracle är ensam ledare i nya Waven, Adobe hamnar på efterkälken. Adobe tappar även sin titel, de går från en "leader" i topp till enbart anses var aen "strong performer" i år. Förbisprungna av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.