Pega släpper nytt designverktyg för kundernas UX-avdelning och Art Directors

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Pegasystems har under sommaren gjort en satsning på att förbättra egna design- och utvecklingsverktyget för UX:are. Nya Pega Digital Experience API kallas en samling UX och designverktyg som låter kundföretagens art directors och gränssnittare skapa snygga användargränssnitt kopplade till Pegas funktioner inom processautomation (DPA) och kundupplevelse.Pega Digital Experience API ingår i Pegas nya produktsvit Pega Infinity, som lanserades i början av juni i år och innehåller flera nyheter i företagets applikationer för kundengagemang och plattform för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon