Pivots från Bzzt, släpper ny app av Aino

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Transportaktören Bzzt har mycket på gång nu i september. Både ett nytt erbjudande som budbranschaktör samt nya programmatiska takskyltar på egna elfordonen. Dessutom har man uppdaterat egna appen, som fyramannabyrån Aino i Göteborg står bakom sedan några år tillbaka. Kundlöftet är leverans inom en timma. Bzzt har tecknat avtal med ett tiotal kunder, den senaste är försäkringsmäklaren Hedvig. Att addera bud till listan över tjänster ska hjälpa till att öka beläggningen per fordon. Anställda klagade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon