Digital Transformationsbyrå omsätter 100 Mkr, öppnade 6 kontor på 18 månader

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Fredrik Alstiernas digitala innovations- och Digital Transformationsbyrå Alite International växer snabbt, enligt egna uppgifter från torsdagen. Sedan starten 2014 väntas omsättningen i år passera hela 100 Mkr och 6 kontor över Europa har öppnats upp. Alite jobbar med olika modeller för att skapa nya intäkter till sina kunder baserat på existerande strukturer. De ska även hela tiden försöka "kommersialisera det värde som finns i digitala tillgångar" hos sina kunder. I klartext jobbar de främst med att installera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment