Så blir nya Hemnet iPhone app’en

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har testat bolaget Hemnet Service HNS AB:s första iPhone app för Hemnet.se. Utvecklad av mobilt internetfokuserade Apegroup, som även har McDonalds, Absolut, Allsvenskan, Bonnier (Expressen, SF,  TV4Vädret och Nyhetskanalen) och Aftonbladet på kundlistan. Projektarbetet utannonserades för bara en månad sedan men ska pågått lite längre tid än så. En efterlängtad release som väntas toppa svenska Appstore nedladdningsstatistiken under många veckor när den släpps senare i sommar/höst. Utöver alla bostäder från Hemnet och visar sig App'en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment