Så ska digitala skattepengar bäst användas, Eslövs uttalanden bemöts

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För runt sex veckor sedan riktade Eslövs kommunikationschef Marie Carlberg hård kritik mot hur mycket det spenderas på webb och IT inom svenska kommuner i en artikel på MKSE.com. Den kommunale representanten menade att leverantörer som SiteVision stod bakom ett osunt beteende där samma licenspeng och molndrift skulle betalas 290 gånger, en gång per kommun för att förse medborgare med information och tjänster. Något Eslöv valt att motsätta sig när de istället valde att jobba tillsammans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon