Sajt dog och återuppstod på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Softronic berättar för MKSE.com att de är klara med flera nya EPiServer 7 releaser. Den största är nya Frälsningsarmén. Lösningen är byggd i EPiServer 7 CMS. Geopositionering med geografiskt taggat innehåll finns likväl som ny struktur, design och tonalitet samt tillgänglighetsanpassning. I tidigare information från EPiServer framgick att releasen skulle ligga på en EPiServer Commerce. På påskdagen "dog" den gamla sajten och återuppstod på den nya versionen. Organisationen ville stärka kännedomen om sin kärnverksamhet. Frälsningsarmén verkar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment