Salesforce industripaketeringar säljer väldigt bra, Vlocity dubblar antalet anställda till 2000

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Branschfokuserade Salesforce-paketeringen Vlocity fortsätter gå från klarhet till klarhet med sina industri- och verksamhetsanpassade SFDC-lösningar. Bolaget förväntar sig gå från dagens 900 anställda till hela 2000 under 2020 och årsomsättningen estimeras redan landa på upp till 170 miljoner dollar i början av samma år. Det är nästan dubbelt så mycket som Vlocity omsatte i januari 2019. Anmärkningsvärt är att det av Salesforce delägda, vertikalfokuserade bolaget grundades så sent som 2014. Vlocity har industripaketeringar och erbjudanden som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon